Virksomhed

Giro d’Italia hos Cykelexperten.dk – en succes historie

Giro d’italia er i fuld gang, og det inspirerer danske cyklister til selv at træde i pedalerne. Den pedal har vi i samarbejde med Cykelexperten.dk grebet, og vi har trådt igennem.

Så mens cykelløbet med den lyserøde jersey ruller over skærmen, formidler Cykelexperten MEGASTORE, cykler, tilbehør og knowhow til dem som selv vil på landevejen. En unik landings side for Giro d’Italia tilbud designet til og for kunder har vist sig at være en kæmpe succes.

På få uger har vi med Giro d’Italia søgeord i Google, banket det ind på side 1, altså inden for TOP 10 på bare 3 uger. Den københavnske cykelbutik er gået fra placering 61 til 10 som det ser ud lige nu.

I år fejrer man 100 års dagen for løbet. Det er simpelthen blevet kørt 99 gange tidligere, og derfor venter vi selvfølgelig noget spektakulært hver eneste dag.

Samtlige etaper er her fremvist i én stor komplet rute profil over de 3 uger. Med alt tydelighed kan vi her se at den sidste uge i løbet bliver intet mindre end modbydelig.

Nedenfor kan du se vores arbejde med Cykelexperten.dk – det vindue som kunderne møder på web’en. En indbydende, enkelt og i sit udtryk simpel landingsside med fokus på de lyserøde farver og Giro d’italia 2017 som helhed. Vi er stolte af vores arbejde.